Wat is een LVV-Registervertrouwenspersoon?

Werknemers hebben recht op een veilige werkomgeving. Als werkgever ben je wettelijk verplicht om hiervoor zorg te dragen. Werknemers kunnen op hun werk namelijk geconfronteerd worden met allerlei vormen van ongewenst gedrag zoals: discriminatie; pesten, agressie etc. Is daar sprake van dan kan de werknemer contact opnemen met de LVV-Registervertrouwenspersoon bij wie hij of zij in alle vertrouwens zijn of haar vertaal kwijt kan. De LVV-Registervertrouwenspersoon kan de organisatie daarnaast adviseren over het juiste beleid.

Heb je als organisatie nog geen LVV-Registervertrouwenspersoon en wil je bekijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
mr. Samira El Batioui is gecertificeerd LVV-Registervertrouwenspersoon en opgenomen in het landelijk CRP register https://www.cerp.nl/

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen of vraag je je af wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de telefoon: 06 24 78 22 35 of via e-mail: info@middenwegmediation.nl. Aan de hand van een gesprek kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen en welke vervolgstappen genomen kunnen nemen.